Yritysesittely

Practitec Oy on vuonna 2003 perustettu osakeyhtiö.

Yhtiö kehittää ja tuottaa korkea laatuista, toimivaa ja käyttäjille yksinkertaista tekniikkaa, tuoden aitoa lisäarvoa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Siitä on peräisin myös yhtiön ”Toimivaa tekniikkaa” slogan.

Yritys on vuosien mittaan tarjonnut palvelujaan sekä kotimaisille että kansainvälisille yrityksille, useilla eri tehtäväalueilla. Yrityksen erikoisalana ovat:

  • Ohjelmistokehitys
  • Järjestelmäkehitys, (esim Voip-, web-ympäristöt)
  • Teknologiaprosessit

Practitec Oy on perustajiensa omistama. Yrityksen luottokelpoisuutta kuvaa Soliditet Finlandin vuonna 2008 antama korkeimman luottoluokituksen tunnus, eli AAA-luokitus. Rekisteröityinä tuotemerkkeinä on SenioriPC ja Pulinaboxi

Practitec Oy on Suomen yrittäjien jäsenyritys ja mukana Suomen avoimen lähdekoodin keskuksen COSS:in toiminnassa sekä kannatusjäsenenä useissa ikäihmisten ATK-järjestöissä.

Vuonna 2009 Practitec toi Suomen markkinoille kokonaan uuden palvelun nimeltään  Seniori-PC-palvelu. Palvelu mahdollistaa internetin käyttämisen ikään ja kokemukseen katsomatta. Lisätietoja SenioriPC-palvelusta löytyy www.senioripc.fi sivustolta. Tänä päivänä SenioriPC-palvelun jälleenmyyjiä löytyy Suomesta yli 40:ltä paikkakunnalta.
Practitec on luonut uuden sosiaalisen media jota kaikki osaavat käyttää, se on nimeltään pulinaboxi ja löytyy osoitteesta www.pulinaboxi.fi. Pulinaboxiin pääsee mukaan tietokoneella TAI puhelimella.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt SenioriPC-palvelulle avainlipputunnuksen.

Laskutustiedot:
Verkkolaskuosoite: FI1417453000061301
Operaattoritunnus: NDEAFIHH

Yrityksen kotisivulle pääsee tästä.

Tiedustelut ja lisätiedot sähköpostitse.

Harri Väyrynen
Toimitusjohtaja
Practitec Oy

Sähköposti:   harri.vayrynen(at) practitec.com