Yleisen tilan SenioriPC

SenioriPC -palvelu tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun, jonka avulla yleisissä tiloissa voidaan tarjota internetin suomia palveluita kaikille - ikään ja kokemukseen katsomatta.

SenioriPC -palvelu mahdollistaa helppokäyttöisen ja tietoturvallisen käyttöympäristön yleiseen tilaan. Se mahdollistaa käyttäjilleen nykyaikaisen tietoyhteiskunnan palvelujen hyodyntämisen ja toimimisen sen täysipainoisena jäsenenä osallistumalla ja vaikuttamalla.

SenioriPC-ohjelmistossa on mukana:

  • Intenet-selain
  • Paikkakunnan Vinkki-sivusto
  • Kuvapuhelin
  • Valokuvien tallennus ja muokkaus
  • Toimistoohjelmat
  • Pelejä
  • DVD- ja CD- katselu/kuunteluohjelmat
  • Näppäimistön ja hiirenkäyttöharjoituksia

 

Helppokäyttöohjelmiston käyttäminen ei vaadi ohjelmistojen eikä tietokoneiden syvällistä tuntemista. Sen oppiminen tapahtuu nopeasti yksinkertaisten, selkeiden kuvakkeiden avulla; joko kosketusnäytöltä, tai perinteisesti hiirellä.

Yleisen tilan SenioriPC -palvelu takaa tietokoneelle 100-prosenttisen tartuntasuojan viruksia ja haittaohjelmia vastaan, kuin myös yleisen tilan tietokoneiden vaatiman yksityisyyden suojan.

 

Yleisen tilan SenioriPC-tietokone

Yleisen tilan SenioriPC -tietokone perustuu tuttuun tietokonetekniikkaan. Ainutlaatuisuuden tekee SenioriPC:n helppokäyttöohjelmisto, joka eliminoi tyypilliset, yleisen tilan tietokoneiden ongelmat.

Yleisen tilan SenioriPC -tietokoneessa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityisyyden suojaan, eli toinen käyttäjä ei voi nähdä mitä toinen on tehnyt koneella. Silti tietokoneen käytettävyys ei kärsi tallennusrajoitusten takia.
Usein yleisillä tietokoneilla käyttäjällä ei ole mahdollisuutta tallentaa esim. keskeneräisiä töitä tai kuvaruutu kaappauksia myöhempää käyttöä varten. Yleisen tilan SenioriPC:llä tämäkin on mahdollista; ne voi tallentaa esimerkiksi käyttäjän omalle USB-muistitikulle.

SenioriPC -palvelu mahdollistaa myös käyttäjän auttamisen ongelmatilanteissa, etäkäyttönä palvelukeskuksestamme. Tämä lisää käyttäjien positiivista käyttökokemusta eikä sido henkilökuntaa tietokoneen käytön opastukseen.

SenioriPC -tietokoneessa on mukana kaikki tyypillisesti tarvittavat ohjelmat. Ne ovat valmiiksi selkeästi esillä, mutta tarvittaessa näkymiä voidaan toki muokata asiakkaan toivomuksien mukaan.

Yleisen tilan SenioriPC -tietokoneita on asennettu mm. pankkien aulatiloihin sekä ikäihmisten palvelutaloihin. Ohjelmistosta on mahdollista saada myös niin sanottu "kioskipääte" -malli jolla sallitaan vain yhden sivuston käyttäminen (esimerkiksi pankin oma sivu).

SenioriPC -tietokoneisiin voi valita tavallisten näyttöjen lisäksi myös kosketusnäytön sekä aakkosellisen näppäimistön. Ne madaltavat kynnystä aloittaa tietokoneen käyttäminen. Ohessa lyhyt videoesittely pystyyn asennetusta kosketusnäytöstä.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme asiakaspalvelu@senioripc.fi tai puhelimitse 09 231 65031