Huolenpitopalvelu

Huolenpitopalvelu huolehtii asiakkaasta heti ensimmäisestä päivästä alkaen. Vierikoulutuksessa esitettyjen ohjeiden mukaisesti SenioriPC-palvelussa on useita käyttöä helpottavia ominaisuuksia, joita ei löydy muista tietokoneista.
Huolenpitopalvelun ensimmäinen jakso on tyypillisesti 12 kuukauden määräaikainen ja sen jälkeen asiakas voi jatkaa niitä 6 kk jaksoissa, tarpeen mukaan. Tarkista edustajaltasi, heidän tarjoaman huolenpitopalvelun sopimusjakson pituus.

Huolenpitopalveluun kuuluvat:
-Tietoturva- ja ohjelmistopäivitykset
- Tukivideot
- Aito etätuki Etätuki on turvallinen; vain sinä voit avata sen. Etätuessamme asiakaspalvelija näkee tietokoneesi kuvaruudun yhtä aikaa kanssasi, ja hän pystyy ratkomaan ongelmasi. Puhelun jälkeen etäyhteys koneellesi katkaistaan
- Winkki-sivu (henkilökohtainen internetin informaatio/ haku sivu) sekä
- Automaattinen varmuuskopiointi.

Mikäli et tarvitse jatkuvaa huolenpitoa, niin voimme tarjota myös maksullista tukipalvelu tarpeen mukaan. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Automaattinen varmuuskopiointi

Huolehdimme myös asiakkaiden tiedostojen varmuuskopioinnista, joten SenioriPC:llä olevat käyttäjän tiedostot eivät häviä ja joudu hukkaan, vaikka tietokone rikkoontuisi tai katoaisi. Automaattinen varmuuskopiointi on osa SenioriPC huolenpitopalvelua ja se tarvitsee toimiakseen nopean ja luotettavan (=kiinteän) laajakaistayhteyden.

Tukivideot

Tukivideot ovat muutaman minuutin mittaisia esityksiä, joissa esitetään kuinka SenioriPC-tietokonetta ja ohjelmia käytetään. Videoissa on selostus ja tekstitys. Asiakas voi katsella videoita omassa tahdissaan ja itselleen sopivana ajankohtana. Tukivideot ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, vain muutaman hiiren klikkauksen takana. Esimerkkejä tukivideoista löydät täältä.

Tukipalvelu

Tukipalvelussa asiakas antaa SenioriPC-asiakaspalvelulle mahdollisuuden etäkäyttää asiakkaan tietokonetta. Tällä tavoin voidaan esimerkiksi asentaa uusia ohjelmia, muuttaa tietokoneen asetuksia ja ratkaista ongelmia, mikäli niitä on ilmennyt. Tukipalvelun kautta voidaan asiakasta opastaa SenioriPC-tietokoneen käytössä.

Muuta kivaa

SenioriPC-palvelu järjestää asiakkalle tietoiskuja kiinnostavista aiheista. Tietoiskuja järjestetään asiakkaiden ehdotuksien pohjalta. Tietoiskussa kerrotaan esimerkiksi tulevista teknisistä laitteista, ohjelmista ja ratkaisuista.

Winkki-sivut

Tarjoavat henkilökohtaisen internet-sivun oman alueesi asioista. Winkki-sivu näyttää paikallisuutisia sekä mahdolllistavat helposti palveluiden hakemisen omalta paikkakunnaltasi. Esimerkiksi Kouvolassa asuva käyttäjä löytää Winkki-sivulta Kouvolan kunnan internet-sivut, uutisia, terveyskeskuksen/ kirjaston ja muita palveluja muutamalla hiiren klikkauksella.